Nu skal den fede dame snart synge

3. holdet spillede den udsatte kamp mod Åbyhøj 1 i Chesshouse torsdag aften. Vi vandt for 6 kamp i træk og ligger nu til oprykning, hvis vi da ikke dummer os gevaldigt på mandag hvor der er afsluttende runde.
Pga. forskellige afbud var holdet forstærket af John Mortensen på bræt 1, Nils Olesen på bræt 4 og Niels Bøje på bræt 8.
Vi kom hurtigt foran 3 – 0.
Johan Hardlei viste vejen og vandt med enkle, men effektive midler et fint angrebsparti. Næste gevinst var Morten L. Hansens, som roligt udspillede sin modstander. Dernæst afsluttedes dette:

Ikke det mest underholdende parti, men et eksempel på hvor let det er at publicere partier som kan gennemspilles på PC, tablet og smartphone 🙂

John vandt et fint parti. Bøje og Karsten tabte, og så vandt Niels Olesen og Søren Sørensen begge tårnslutspil med det samlede resultat: 6 – 2!

Vi ligger nu nr. 1 i Mesterrækken med 4½ points forspring til Aarhus/Skolerne inden sidste runde mandag. Oprykning er dog ikke sikret før den fede dame har sunget. Stillingen inden sidste runde kan ses her: http://holdskak.skak.dk/TeamTour/Table?teamTourGroupId=15&teamTourId=8

 

Skriv et svar