Tilbud om kampleder-uddannelse

Hej SK68.

DSU tilbyder kamplederuddannelse.
Kamplederens opgave er at håndhæve alle skakkens regler under kampene. Kamplederuddannelsen giver ret til at lede holdkampe og enkeltmandskampe.

Uddannelsen plejer at foregå pr. mail. Kursusmateriale bliver fremsendt til en, hvorefter det afsluttes med en prøve, som indsendes til DSUs dommeruddannelsesmand.

Hvis der er stemning for det, kan vi i stedet for et email-kursus arrangere en dag i klubben, hvor en af vores garvede kampledere kan undervise på baggrund af kursusmaterialet. Da det kræver at mindst 5 personer gerne vil uddannes på denne måde, er der ikke blevet fundet en dato endnu, da vi ikke ved hvor mange der gerne vil have uddannelsen.

Udgifterne til kurset dækkes af klubben.

Hvis du har lyst til at yde mere for din klub, gerne vil lære mere om spillet eller bare have noget at tilføje til dit CV, så kontakt mig via mail, telefon eller over facebook. Skriv om du helst vil uddannes pr mail eller ved fysisk fremmøde.

Mail: holdskak@test.sk1968.dk eller danielfaa@hotmail.com
Telefon: 23963471
Facebook: Daniel Falhof Aastrup

Mvh Daniel Falhof

Skriv et svar