VM runde 6

På menuen i dag stod det østrigske seniorlandshold. En stor mundfuld med relativt højtratede spillere på alle 4 brætter. 2281 på bræt 2 f.eks. Først afgjort var netop bræt 2 hvor John med sort i en sicilianer tabte en vigtig bonde på dronningfløjen. Det gav hvid to samlede fribønder og en klart tabt stilling til John. Næste parti der blev afsluttet var bræt 4 hvor det også blev siciliansk med Niels som sort. I en kende dårligere stilling tilbød østrigeren remis i det tidlige midtspil og Niel modtog. Niels har dermed stadig haft en god turnering. Selv spillede jeg hvid imod fransk og skulle arbejde en del for at holde balancen. Min modstander afslog et remistilbud efter træk 15, men det lykkedes at finde de rigtige træk og undgå tab. Remis efter 34 træk. Se partiet efter Pouls som kommer her:


P1170142