Nederlag i sidste runde

Varmen er tilbage efter en forholdvis kølig gårsdag kun 25 grader. Vores lille sted ved Donau er åbentbart et yndet udflugts sted og bryllups resort, så der er en gevaldig leben omkrings os her en højhellig søndag; men det på trods er en vis mathed ved at brede sig, det er måske meget godt, at vi sidder over i 9 runde, så dagens runde er den sidste for os. Derfor ingen udflugt idag, andre er åbentbart også ramt, f.eks.: Niels og Anton sagde nej tak til en øl i aftes, øl og vand salg startede først en lille time inde i runden og “Mester Jens” fik fjumret et tårn væk i dagens match mod Finland. Vores kæmper kæmpede bravt, her er hvordan sidste runde med “Italiensk spanking” udfoldede sig:

Niels spillede sort i en dronningegambit. Tabte en bonde i midtspillet, men kæmpede godt og kom ud i et springerslutspil med en bonde under. Her ofrede Niels korrekt springeren for to bønder og ved korrekt spil kunne han faktisk holdt remis.

Steffen stod også fint længe, men blev så stille og roligt udspillet. Han endte med at lave en kæmpe buk, hvorefter den italienske stormester afgjorde yderst effektivt.

Også Anton kæmpede længe i et meget interessant parti. Men ratingforskellen på adskillige hundrede point gjorde sig til sidst gældende.

Dagens lyspunkt var Poul:

Vi endte på en 5 plads. Måske en delt 5 plads da der en runde igen i morgen hvor vi sidder over og starter hjemturen.

John Mortensen og Steffen Cordes