Klaus Berg vandt Klubmesterskab Lyn 2018

Der var i alt 20 deltagere til klubmesterskabet i lyn, som tilfældigt(dog ikke jævnt) fordelt på 2 grupper. De 2 bedste fra hver gruppe gik videre til semifinalen.

Fra gruppe 1 gik Pelle Bank og Søren Holst Nielsen videre begge med 8/9 points. Klubbens nyeste prøvemedlem Geir Aagedal fra Norge kom på en 3. plads med en flot score på 7/9. Da både Pelle og Søren havde 8/9 points skulle de spille kamp om seedingen til semifinalen. Pelle vandt over Søren.

Fra gruppe 2 gik Klaus Berg videre med en perfekt score på 9/9. På en delt 2. plads med 6/9 points skulle Martin Matthiesen, Lars Hansen og Farzam Firooznia spille om den anden semifinaleplads. Lars Hansen vandt begge sine kampe.

Man kan se resultaterne af det indledende gruppespil her: http://turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=24882

 

Semifinaler:

Klaus Berg 2-0 Søren Holst Nielsen

Pelle Bank 2-0 Lars Hansen

 

Finale:

Klaus Berg 2-0 Pelle Bank