Pokalfinale: 24 flasker vin til 68erne

Årets pokalfinale blev afviklet søndag d. 9/6, traditionen tro på Hotel Svendborg. SK1968 stillede i år med fem hold. Et enkelt hold i hhv eliterækken, bredderækken og seniorrækken (50+). I juniorrækken stillede vi to hold.

Deltagelse i elite- og bredderækken kræver, at holdet kvalificerer sig via de indledende hovedkredsstævner, hvilket altså lykkedes for klubben i begge rækker i år.
I junior- og seniorrækken er der imidlertid fri tilmelding uden forudgående kvalifikation. Turneringen kan faktisk ikke anbefales nok: Spillestedet er optimalt, turneringen er velorganiseret og stemningen i top. Med omkring 250 deltagere fra hele landet summer hotellet af gamle og nye venskaber. Og, naturligvis, skak.

SK1968 har stolte traditioner i Pokalturneringen og plejer at hive nogle medaljer hjem. I juniorrækken var det ene hold med i opløbet om 3. pladsen, men begge vores hold endte i år slutteligt udenfor medaljerækken.

Eliterækken er traditionelt stærk med deltagelse af en del titelholdere. Skanderborg trak det længste strå i år, men minsandten om ikke det lykkedes for SK1968 at snuppe 3. pladsen i det hårde selskab:

Pelle Bank, Martin Matthiesen, Jens Ramsdal og Lars Hansen

I bredderækken spillede SK1968 sig frem til 2. pladsen:

Jacob Bjørnskov, Johan Hardlei, Alexander Nielsen og Joen Lesner

Og i seniorrækken rakte spillet til en 3. plads:

Karsten Pedersen, Steffen Cordes, Andreas Kastberg og Poul Rewitz

Billeder af vinhold taget og stillet til rådighed af Claus Qvist Jessen.

Resultatskemaer mv kan findes via skak.dk