Pokalskak – tilmelding til kvalifikationsstævner

Så er det blevet tid til at tilmelde sig til Pokalturneringens kvalifikationsstævner!

Finalestævnet afholdes senere på året i Svendborg, hvor der som vanligt er fri tilmelding for junior- og seniorhold. Dette er dog – i hvert fald lige nu – en anden historie. Indbydelsen kan findes på skak.dk hvis man vil orientere sig om finalestævnet i god tid.

For elite- og bredderækken er der kvalifikationsstævne i starten af april, med direkte holdvis tilmelding til Claus Andersen, Randers Sk.

Du vil gerne deltage på et elite- eller bredderækkehold? Find tre klubkammerater der vil med, regn jeres ratinggennemsnit ud og tilmeld jeres 4-mands hold inden den 27. marts. Bemærk, at alle spillere på et hold skal være A-medlemmer af den samme klub.

Invitation & information:

6. HK, Randers Skakklub og Aarhus/Skolerne indbyder til kvalifikationsstævne til Pokalturnering 2019

Kvalifikationsstævnet til Pokalturneringen består af følgende rækker:
– Eliterækken
– Bredderækken – Ratinggennemsnit max. 1800 (Ratingliste januar 2019 anvendes – se under pokalturneringen på www.skak.dk)

Der er 4 spillere på hvert hold, hvor alle skal være A-medlem af samme klub. En klub kan tilmelde så mange hold, som den vil. Der vil ikke være seedning af holdene. Nr. 1 og 2 i alle rækker kvalificerer sig til deltagelse i landsfinalen, som afvikles pinsesøndag den 9. juni på Hotel Svendborg.

Spilletid:
20 min. pr. parti. + 5 sek. pr. træk fra træk 1. Der tilstræbes 4 runder.

Datoer:
Bredderækken mandag den 1. april hos Randers Skakklub
Eliterækken tirsdag den 2. april hos Aarhus/Skolerne

Spillested:
Eliterækken – Chesshouse, Katrinebjergvej 111A, 8200 Aarhus N
Bredderækken – Plejehjemmet Lindevænget, indgang 7, Søren Møllers Gade 37, 8900 Randers C

Indskud pr. hold: 150,- kr.

Præmier:
Hold, der kvalificerer sig til landsfinalen ved at spille indledende runder får fri buffet ved finalen som præmie. Hold der kvalificerer sig uden at spille indledende runde, betaler ikke indskud og vinder ikke fri buffet.

Tilmelding:
Senest onsdag den 27. marts til:Claus Andersen – macfreak@vip.cybercity.dk – 61 60 79 94 med angivelse af holdopstillinger + ratingtal pr. 1/1 2019