Spil skak i SK1968

Vi har klubaften mandag fra kl. 19 – 23 i Studenternes Hus, Nordre Ringgade 3

SK1968 er en del af AUS. Du finder os i stueetagen, som regel i Richard Mortensen-stuen eller Preben Hornung-stuen.

Sæsonen starter i august med en introturnering og slutter i maj. Der kan dog godt være aktiviteter sommeren over, fx lynskak i Universitetsbaren.

Interesserede er velkomne til bare at møde op på klubaftenen. Har du brug for yderligere oplysninger? Send en mail, eller ring, til et bestyrelsesmedlem.

Faste indslag i løbet af sæsonen er blandt andet en efterårs- og en forårsturnering samt holdskak, hvor SK1968 stiller hold på alle niveauer. Derudover er mulighed for at spille lynskak, hyggeskak, få undervisning og høre foredrag. Se under Aktiviteter.

Vi har medlemmer i alle aldre og gør en stor indsats for at integrere nye skakspillere i klubben. Vi vægter socialt samvær i et fordomsfrit og venskabeligt miljø højt, og alle er velkomne uanset spillestyrke, alder og køn.

 

A-medlem: Omfatter en fuldt medlemskab for seniorer (alder 21-64 år). Dette omfatter medlemskab af Dansk Union Skak (DSU) som en del af 6. hovedkreds. Som DSU medlem vil du modtage Skakbladet, og du vil have mulighed for at deltage i DSU s turneringer. Pris pr ½ år: 600 kr.
Børn: (i alderen 0-14 år): per ½ år: 180 kr.
Juniorer (i alderen 15-20 år): per ½ år: 260 kr.
Studerende per ½ år: 400 kr.
Pensionister (i alderen +65 år): per ½ år: 400 kr.
Passivt medlemskab: en slags a-medlemskab, men uden mulighed for at deltage i klubbens turnering eller holdturneringen. Pris pr ½ år: 350 kr.
B- medlemskab: Hvis du er medlem af en anden skakklub, men stadig ønsker at spille i turneringer i SK1968. Pris pr ½ år: 200 kr.
Bestyrelsesmedlemmer: Betaler kontingent svarende til DSU kontingent. Pt. pr. ½ år 310 kr.